Siirry sisältöön

Sinustako seuraava sote-kehittämisen supersankari?

Kehittäjäasiakasvalmennukset käynnistyvät syyskuussa!

Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus, VASA 2 -hanke ja HOP-hanke järjestävät syyskuussa 2024 kehittäjäasiakasvalmennusta sote-palveluiden käyttäjille. Valmennus toteutetaan etäyhteyksin, lisäksi on mahdollisuus osallistua tilaisuuksiin Vaalassa, Oulussa ja Rovaniemellä.

Valmennukset ovat tarkoitettu kaikenikäisille aikuisille, eri taustasta tuleville sekä asiakkaille, joita palveluiden kehittäminen kiinnostaa.

Valmennuksissa sosiaali- ja terveyspalveluiden asiakkaat, heidän läheisensä sekä ammattilaiset suunnittelevat, kehittävät ja arvioivat yhteisiä palveluja. Sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämistä tehdään oman kokemuksen pohjalta. Valmennuksissa halutaan tuoda asiakkaan ääni kuuluviin ja asiakasnäkökulma esille.

Kiinnostuitko? Lue lisää valmennuksista ja ilmoittaudu mukaan 31.8. mennessä Kehittäjäasiakastoiminnan verkkosivulla www.ekollega.fi/kehittajaasiakkaat

Kehittäjäasiakastoimintaa koordinoi Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus.