Siirry sisältöön

HOP-hankkeen Pärjääminen ja toimiva arki -kysely jatkuu 30.4. saakka

Kyselytutkimus tuottaa tärkeää tietoa asukkaiden arjessa selviytymisestä ja on auki 4.3.-30.4.2024 välisen ajan. 

Asukkaiden hyvinvointiin, osallisuuteen ja arjessa pärjäämiseen liittyviä kokemuksia kartoitetaan Vaalassa, Iissä, Nivalassa ja Pudasjärvellä Pärjääminen ja toimiva arki -kyselytutkimuksessa kuluvan kevättalven aikana.  Kyselytutkimus toteutetaan osana HOP-hanketta ja siitä vastaa Oulun ammattikorkeakoulu yhdessä Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen kanssa. 

Kyselytutkimuksen  teemoja ovat hyvinvointi ja arkielämä, osallisuus, hyvinvointia tukevat palvelut ja ruoka-apu. Kyselytutkimus tuottaa tärkeää tietoa asukkaiden arjessa selviytymisestä erityisesti mukana olevien kuntien käyttöön, mutta myös laajemmin sovellettavaksi Pohjois-Pohjanmaan kuntiin.  Kysely on auki 4.3.-30.4.2024 välisen ajan. 

HOP-hyvinvointia, osallisuutta ja pärjäämistä -hanke on Diakonia-ammattikorkeakoulun koordinoima ja Oulun ammattikorkeakoulun, Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus sekä Vaalan kunnan osatoteuttama. HOP-hankkeessa vahvistetaan paikallista yhteistyötä ja edistetään heikoimmassa asemassa olevien kuntalaisten hyvinvointia, osallisuutta ja pärjäämistä. HOP-hanke on Euroopan unionin osarahoittama. Hankkeen toiminta-aika on 1.5.2023-31.10.2025 

Tutkimuskyselyä koskeviin kysymyksiin ja tiedusteluihin vastaavat Tarja Tapio OAMK, tarja.tapio@oamk.fi  ja Ulla Sotaniemi POSKE,  ulla.sotaniemi@poske.fi