Siirry sisältöön

Webinaari: Puhutaan lapsiperheköyhyydestä

Arjen raha-asioiden sujuminen on tärkeä osa hyvinvointiamme ja vaikuttaa muun muassa mahdollisuuksiimme olla osallisia yhteiskunnassa. Lapsiperheköyhyys asettaa perheet ja lapset eriarvoiseen asemaan. Usein toimeentulohaasteet kasautuvat samoille perheille.

Webinaarissa avataan HOP Hyvinvointia, Osallisuutta ja Pärjäämistä – hankkeen sisältöjä ja sitä, miten hanke toteutuu Vaalassa, jossa hankkeen yhtenä kohderyhmänä on lapsiperheet. Lapsiperheköyhyyttä tarkastellaan aiemman tutkimuksen ja ajankohtaisen tilastotiedon valossa.

Aiheesta alustaa sosiaalityön käytännönopetuksen jaksoa Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksessa tekevä sosiaalityön opiskelija Outi Goman. Alustuksen jälkeen keskustellaan siitä, mitä lapsiperheiden hyvinvointi ja pärjääminen tällä hetkellä on.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan!

Pääset webinaariin tästä linkistä

Lisätietoja:

Outi Goman

ogoman@ulapland.fi